Je winkelmandje is leeg

  • Express Levering
  • Beveiligde betaling
  • De klantendienst van Bongo
  • Omruilen of verlengen
  • Online reservatie
5 Bonnes Raisons d'offir un Bongo

Beveiligde betaling

 

Smart&Co neemt alle voorzorgen om een volledige beveiliging van je creditcardgegevens te kunnen garanderen. Smart&Co maakt hiertoe gebruik van de internationale standaard voor veilige transacties via internet: SSL (Secure Socket Layer). Alle betalingstransacties worden automatisch afgehandeld via een beveiligde server.

Alle informatie die je tijdens het aankoopproces verstuurt over het internet, wordt versleuteld via de SSL coderingstechnologie. De persoonlijke gegevens die op die manier worden uitgewisseld, zijn onleesbaar en bijgevolg onbruikbaar voor derden. Om de volstrekte veiligheid van je creditcardgegevens te waarborgen worden deze gegevens niet opgeslagen.

Express Levering

 

Dringend een cadeau nodig? Bongo garandeert een levering binnen de 24 uur (met Taxipost) voor elke bestelling die op een werkdag voor 11 uur wordt geplaatst en met creditcard wordt betaald. Tijdens het weekend en op feestdagen gebeuren geen leveringen. Express levering is niet beschikbaar in Luxemburg.

De klantendienst van Bongo

 

De klantendienst van Bongo staat voor je klaar! Je wilt hulp bij de keuze van een Bongo, meer informatie over je reservering of een levering? Neem contact op met Bongo. De klantendienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur op het nummer +32 (0)3 202 16 60. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@bongo.be

Omruilen of verlengen

 

Indien je Bongo nog minimaal 6 maanden geldig is EN nog in de originele, plastic folie verpakt is, kun je deze gratis omruilen. In andere gevallen betaal je 10 euro per Bongo die je omruilt. Gratis omruilen kan enkel in onze eigen Bongo-shops.

Je kunt een Bongo ook omruilen naar een goedkopere cadeaubon of meerdere bonnen inruilen voor één duurdere cadeaubon. Ook dit kan alleen in een officiële Bongo-shop.

Een Bongo kun je ook online omruilen. Dit kan enkel tegen een Bongo van eenzelfde of een hogere prijs. Je betaalt het verschil dan via creditcard of overschrijving.

Het is niet mogelijk om een Bongo om te ruilen voor een waardebon. Vanaf 6 maanden ná de vervaldatum, kan een Bongo niet meer omgeruild worden.

Online reservatie

 

Alle formules met online reservering zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze partners. Je vindt alle informatie over de reserveringsprocedure terug in je cadeaubon.

Indien je reserveert via Smart&Co, dien je alle gevraagde relevante informatie door te geven aan Smart&Co. In het geval van onjuiste informatie, kunnen er door Smart&Co extra kosten aangerekend worden. Kort na de boeking ontvang je een bevestiging per e-mail, fax of post. Je reservering wordt dan als definitief beschouwd.

 
 
 
 
 

Nog enkele toemaatjes...

5 Bonnes Raisons d'offir un Bongo
  • Je hebt steeds de mogelijkheid om de cadeaubon om te ruilen of de geldigheidsdatum te verlengen.
  • Online reserveren gebeurt snel en eenvoudig.
  • Een strikte kwaliteitscontrole van de partners, garandeert steeds een kwalitatieve belevenis.
  • Met activiteiten in elke regio, haalt Bongo een groot geografisch bereik.
 
 
 
 
 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.