Toevoegen

Op zoek naar cadeautips ? Hier vind je keuze in overvloed! Meer dan 75 Bongo's met in totaal meer dan 3000 belevenissen. Kerstgeschenken genoeg dus, of je nu op zoek bent naar kerstcadeaus voor vrouwen, voor mannen of voor koppels. 
Hieronder enkele cadeautips.

 

Geschenktips voor Kerst

Citytrip, cadeaubon voor hotelverblijf in een Europese stad.

Bongo biedt je kerstcadeaus waar je iedereen een plezier mee doet.Deze cadeaubon geeft recht op twee of drie overnachtingen voor twee personen, inclusief ontbijt.

 

Kerstgeschenk voor een heerlijk hotelverblijf in een Europese stad.

€ 299,90 Bestel

Heerlijk Logeren, cadeaubon met hotelverblijf.

Bongo biedt je kerstcadeaus waar je iedereen een plezier mee doet. Heerlijk logeren doe je in een hotel waar je verzekerd bent van alle nodige comfort. Je kunt overnachten in stadscentra, maar wie de stilte wil opzoeken op het platteland vindt in deze cadeaubon ook een geschikt hotel. Je verblijft er samen voor één nacht, inclusief ontbijt.

 

Kerstgeschenken: Heerlijk Logeren, een cadeaubon voor een aangenaam hotelverblijf in de stad of daar

€ 94,90 Bestel

Wellnessweekend, cadeaubon voor hotelverblijf met wellness

Bongo biedt je kerstcadeaus waar je iedereen een plezier mee doet.Deze cadeaubon geeft twee personen recht op 1 overnachting, inclusief ontbijt en vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten, in 1 van de geselecteerde hotels.

 

Geschenktip: een Wellnessweekend voor Kerst

€ 134,90 Bestel

Sterrenrestaurants, cadeaubon voor culinaire belevenis bij Topchefs

In deze Bongo Sterrenrestaurants worden restaurants beschreven die in de meest actuele Michelingids minimaal één ster hebben gekregen. In elk van deze restaurants kunnen twee personen met de cadeaubon terecht voor een gastronomisch verrassingsdiner. 

 

Culinair Kerstgeschenk bij topchefs

€ 134,90 Bestel

Weekend Parijs, een trip naar de City of Love

Met de Bongo Weekend Parijs verblijf je één, twee of drie nachten in één van de geselecteerde hotels, die elk om hun eigen reden de ideale uitvalsbasis zijn voor een weekend Parijs. Het ontbijt is inbegrepen, aslook een unieke reisgids.

 

Pure verwennerij, een cadeau waarmee je scoort

€ 229,90 Bestel

Terug naar boven

Toevoegen

Op zoek naar de ideale kerstgeschenken of cadeautips om iemand met een bepaalde interesse te verrassen? Wil je kerstcadeaus waarmee je iemand niet alleen plezier doet, maar ook iets helemaal nieuws laat ervaren ? Met de cadeau-ideeën voor kerstmis van Bongo geef je niet zomaar een kerstcadeau, je geeft een belevenis die de ontvanger nooit nog zal vergeten.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN

VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
Bongo is een merk van de groep Smart & Co
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Onze partners:
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close