Veelgestelde Vragen

Je winkelmandje is leeg

JE HEBT EEN BONGO GEKREGEN ?

Gefeliciteerd. Je hebt een Bongo ontvangen! Niet zomaar een bon, maar een echt beleveniscadeau. We wensen je alvast een unieke ervaring.

  1. Vul je Bongo nummer in
  2. Ontdek de mogelijkheden van jouw Bongo
  3. Kies de belevenis van je voorkeur

Waar vind ik het Bongo nummer? Het Bongo nummer bevindt zich aan de achterkant van je Bongo (links achteraan op je cadeaubon). Waar vind ik de activeringscode De activeringscode bevindt zich links achteraan op je cadeaubon.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik een reservering via jullie website?

Je gaat naar www.usebongo.be of klikt op de website www.bongo.be op ‘Reserveren’.

Je geeft het Bongo nummer en de activeringscode in, en klikt op ‘Bevestig’. De twee codes vind je terug op de achterkant van de cadeaubon die in je Bongo-doosje bijgevoegd is. 

Je krijgt nu alle hotels te zien die opgenomen zijn in je Bongo. Een selectie kan je maken door te filteren op een regio en/of aankomstdatum. Let op: als je filtert op aankomstdatum, krijg je enkel de hotels te zien beschikbaar op die specifieke datum. Het kan dus zijn dat je favoriete hotel op die manier niet in de lijst verschijnt. 

Je maakt een keuze door op het hotel van je voorkeur te klikken. Op die manier kan je de beschrijving van de formule en van het hotel bekijken. Om te reserveren, klik je op 'Bekijk activiteit'. Er verschijnt nu een kalender, waarmee je meteen de beschikbare data van het hotel kan bekijken. Onderaan vind je alle praktische informatie terug. Als je eerder bij de filter de aankomstdatum opgaf, verschijnen enkel de hotels die op die bepaalde aankomstdatum vrij zijn. Je kiest nu de gewenste aankomstdatum en klikt op ‘Nu Reserveren’.

Bij ‘1 Opmerkingen’ kan je het hotel op de hoogte stellen van eventuele voorkeuren of aanvragen. Om zeker te zijn dat het hotel deze opmerkingen goed ontvangen heeft, neem je best telefonisch contact op. 

Bij ‘2 Finaliseer mijn reservering’, vul je de gevraagde gegevens in. 
Nadien kies je of je onze nieuwsbrief wil ontvangen, en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Tenslotte bevestig je de reservering. 

Je ontvangt nu het referentienummer van je reservering en krijgt meteen een e-mail toegestuurd met de bevestiging van de reservering. In bijlage vind je een voucher die je dient uit te printen en mee te nemen naar het hotel. Ontvang je de e-mail niet, kijk dan zeker eens in de folder met ongewenste e-mail. Vind je hem ook daar niet terug, neem dan even contact op met onze klantendienst.

Kan ik een extra nacht of kamer reserveren?

Dat kan. Hiervoor neem je best telefonisch contact met ons op. Zo kunnen we voor we je adviseren om een tweede Bongo aan te kopen, nakijken of er voldoende beschikbaarheid is. Je boekt best opnieuw via Bongo, want alleen dan boek je opnieuw tegen dezelfde voorwaarden. Indien je een kredietkaart hebt, kun je de boeking makkelijk telefonisch afhandelen via onze klantendienst.

Kan ik meerdere Bongo's tegelijk gebruiken?

Dat kan, indien er beschikbare kamers zijn op de gewenste datum. Elke kamer moet afzonderlijk gereserveerd worden en per boeking ontvang je aparte bevestigingsdocumenten, die je ter plaatse gebruikt om in te checken. Voor een boeking van meerdere kamers, neem je beter eerst contact op met onze klantendienst.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van de reservering?

Zodra je een reservering gemaakt hebt, ontvang je via e-mail een bevestiging met alle relevante boekingsgegevens (adres, aankomstdatum, aantal personen etc.). Dit boekingsbewijs print je uit, net zoals de voucher. Je neemt beide prints mee naar de plaats van bestemming. Als je na je boeking nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantendienst.

Alle veel gestelde vragen

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.