Klantenservice (9-18u) 03 202 16 60
Gratis levering op ALLE bestellingen

Brasserie-hôtel Moulin de Boiron in Gedinne

BE - Namen

De formule

De cadeaubon geeft recht op een ontbijt voor twee personen, bestaande uit een glas bubbels en keuze uit het ontbijtbuffet.
2 personen

Brasserie-hôtel Moulin de Boiron ***

Moulin de Boiron ligt aan de rand van het unieke natuurgebied Croix Scaille in Gedinne, in de Naamse Ardennen. Het hotel is gevestigd in een hoeve met een watermolen uit 1828 en ligt idyllisch op de grens van twee meren. De oude watermolen is verbouwd tot een modern hotel, waar een huiselijke en gezellige sfeer hangt. De Nederlandstalige gastheer en/of -vrouw verwelkomen je persoonlijk en zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in het hotel. Het restaurant biedt een weids uitzicht over de bossen en het meer Etang de Boiron. Op kille dagen brandt hier het haardvuur. Na het ontbijt is een wandeling in de omgeving ideaal. Op een steenworp afstand vind je vele interessante dorpjes en prachtige steden die stuk voor stuk een bezoek waard zijn.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN


VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
*Aanbod geldig tot 28/4 en voorbehouden voor particulieren. Niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Enkel voor online aankopen. NIet geldig op omruilingen of waardebonnen.
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close