Veelgestelde Vragen

Je winkelmandje is leeg

DE LEUKSTE BELEVENIS CADEAUBON

Verras met een cadeaubon: weekendje weg, etentje, wellness en meer.
Bongo, het cadeau dat je beleeft!

ALLE BONGO CADEAUBONNEN

ONTDEK BONGO

MEER OVER DE BONGO CADEAUBON

Met een Bongo cadeaubon verras je zowel vrienden, familieleden als kennissen met een origineel cadeau. Je kunt kiezen uit meerdere cadeau thema's zoals: eten en drinken, overnachten, wellness en meer. De ontvanger kan met één bon kiezen uit tal van activiteiten en bepaalt zelf de datum waarop hij/zij de bon wil gebruiken. Bij Bongo kun je eenvoudig online een cadeaubon kopen.

Cadeaubonnen bestaan al heel lang, maar de laatste jaren gaan er steeds meer originele cadeaus op de bon. Met een Bongo bon geef je een unieke belevenis cadeau waarvan je zegt: Dat is nou precies een cadeau voor haar of voor hem!

Bongo bonnen zijn de cadeaubonnen van Smart & Co BV, pionier van het concept belevenisbon in de Benelux. Sinds 2000 neemt dit bedrijf het voortouw in het ontwikkelen van unieke cadeaus die voor heerlijke momenten en blijvende herinneringen zorgen. Smart & Co BV maakt deel uit van de internationale Smartbox Group, wereldwijd marktleider in beleveniscadeaus.

+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.