Je winkelmandje is leeg

IN WINKELMAND

Bib_Gourmand_BE

BONGO Bib Gourmand (BIBGBE15N) Prijs :  79,90

Brasserie Fred in Durbuy

  • Brasserie Fred in Durbuy
  • Brasserie Fred in Durbuy
  • Brasserie Fred in Durbuy
  • Brasserie Fred in Durbuy
  • Brasserie Fred in Durbuy
Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Frédéric Caerdinael kreeg van vader Maurice het horecavak met de paplepel ingegoten. Na de hotelschool in Libramont stond Frédéric in de keuken van diverse Franse en Engelse sterrenzaken. In 1988 trok Caerdinael terug naar Durbuy. Hij serveert er een klassieke keuken met moderne invalshoeken.

Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop.

BESCHRIJVING ACTIVITEIT

Brasserie Fred vind je in Durbuy, een charmant stadje aan de oevers van de Ourthe. De brasserie maakt deel uit van Hostellerie Le Sanglier des Ardennes (Het Ardense Everzwijn), een dier dat je ook in verschillende vormen zult terugvinden op de menukaart. Met veel lichte kleuren en hier en daar een donker contrast, dineer je er in een loungesfeer. De mensen van Brasserie Fred creëren een ontspannen sfeer waarbij je aandacht volledig naar de gerechten kan gaan. Je krijgt een bistronomische keuken voorgeschoteld. Brasseriegerechten worden er door de creatieve chef moeiteloos een niveau hoger getild. De vele stoofpotjes, de specialiteit van het huis, krijgen rustig de tijd om te garen en smelten smaakvol weg op de tong. Maar ook de andere gerechten, met heel wat eerlijke producten uit de streek, bekoren elke fijnproever.

Kaart

ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON

1 - 12 van 49 resultaten

1 - 12 van 49 resultaten

BONGO Bib Gourmand

Eten & Drinken

DIT WORDT JOUW BESTELLING

Brasserie Fred in Durbuy

Brasserie Fred in Durbuy

€79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Frédéric Caerdinael kreeg van vader Maurice het horecavak met de paplepel ingegoten. Na de hotelschool in Libramont stond Frédéric in de keuken van diverse Franse en Engelse sterrenzaken. In 1988 trok Caerdinael terug naar Durbuy. Hij serveert er een klassieke keuken met moderne invalshoeken.

Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.