Je winkelmandje is leeg

IN WINKELMAND

Bib_Gourmand_BE

BONGO Bib Gourmand (BIBGBE15N) Prijs :  79,90

Brasserie Grill N4 in Martelange

  • Brasserie Grill N4 in Martelange
  • Brasserie Grill N4 in Martelange
  • Brasserie Grill N4 in Martelange
  • Brasserie Grill N4 in Martelange
  • Brasserie Grill N4 in Martelange
Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, inclusief een glas Crémant maar exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Frédéric Bolis behaalde zijn koksdiploma in 1988, en trok meteen de keukenschort aan om dat in de praktijk om te zetten. Hij deed onder meer ervaring op bij Les Forges du Pont d’Oye en in 2006 begon hij samen met zijn vrouw Nathalie aan een nieuw avontuur, met hun eigen zaak Les Vertiges des Saveurs.

Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop.

BESCHRIJVING ACTIVITEIT

Le Vertige des Saveurs en het bijhorende restaurant Brasserie Grill N4, is al meer dan een kwarteeuw een begrip in Martelange en omgeving. Het hotel-restaurant ligt dan wel langs de grote verbindingsweg N4 tussen Bastenaken en Aarlen, toch zit je hier meteen in de dichte bossen en open weilanden. Frédéric en Nathalie Bolis zorgden voor een opfrissing van het hele hotel toen ze het in 2006 overnamen. De keuken van chef Frédéric heeft een uitstekende reputatie. Hij verliest de traditie niet uit het oog, maar voegt dankzij originele toetsen dat tikkeltje extra toe aan de smaakbeleving. Gastvrouw Nathalie zorgt voor de aangename sfeer in dit huiselijke familiebedrijf. Vanuit het restaurant of van op het terras heb je trouwens een indrukwekkend uitzicht op de bosrijke omgeving.

Kaart

ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON

1 - 12 van 49 resultaten

1 - 12 van 49 resultaten

BONGO Bib Gourmand

Eten & Drinken

DIT WORDT JOUW BESTELLING

Brasserie Grill N4 in Martelange

Brasserie Grill N4 in Martelange

€79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, inclusief een glas Crémant maar exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Frédéric Bolis behaalde zijn koksdiploma in 1988, en trok meteen de keukenschort aan om dat in de praktijk om te zetten. Hij deed onder meer ervaring op bij Les Forges du Pont d’Oye en in 2006 begon hij samen met zijn vrouw Nathalie aan een nieuw avontuur, met hun eigen zaak Les Vertiges des Saveurs.

Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.