Je winkelmandje is leeg

Durf te verrassen met een activiteit te land, water of in de lucht

ACTIE & AVONTUUR

ASSORTIMENT ACTIE & AVONTUUR >

Go Belgium! Geniet nu van gratis verzending voor alle bestellingen*

Cadeaubon voor actie en avontuur

Durf te verrassen: alle cadeaubonnen uit de categorie actie en avontuur bevatten een variatie aan activiteiten te land, te water of in de lucht. De ontvanger kan zelf kiezen welke activiteit hij of zij aandurft. 

Karting, circuitrace en mountainbiken: avontuur te land

Op zoek naar een avontuur te land? Een dagje karting, racen in een Ferrari of Lamborghini, mountainbiken in de Ardennen of iets rustigers, zoals een fietstocht of lange wandeling met de hond? Iedere cadeaubon in de categorie actie bevat een variatie aan avontuurlijke activiteiten te land om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cadeaubon voor een circuitrace.

Helikoptervlucht, skydiving en ballonvaart: avontuur in de lucht

Op zoek naar een uniek avontuur op grote hoogte? In onze Bongo-bonnen vind je arrangementen voor een helikoptervlucht, ballonvaart en skydiven. Onze cadeautip voor een avontuur in de lucht is de cadeaubon Puur Avontuur of Extreme Sensatie voor een ultieme ervaring voor twee personen.

Kajakken, duiken en raften: avontuur te water

Op zoek naar een sportieve activiteit te water? Ook kajakken, surfen, duiken en raften zijn te vinden in onze avontuurlijke bonnen. Zo komt ook de waterliefhebber aan zijn of haar trekken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cadeaubon Avontuur voor Twee.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.