Je winkelmandje is leeg

Durf te verrassen met een activiteit te land, water of in de lucht

ACTIE & AVONTUUR

ACTIE & AVONTUUR ASSORTIMENT >


2 Jaar GeldigGratis OmruilenGratis Verzending v.a. €35

ACTIE & AVONTUUR CADEAUBON

Durf te verrassen: alle cadeaubonnen uit de categorie actie & avontuur bevatten een variatie aan activiteiten te land, water of in de lucht. De ontvanger kan zelf kiezen welke activiteit hij of zij aandruft. 

KARTING, CIRCUIT RACE, MOUNTAINBIKEN

AVONTUUR TE LAND

Op zoek naar een avontuur te land? Een dagje karting, racen in een ferrari of lamborghini, mountainbiken in de Ardenennen of iets rustigers zoals een fietstocht of lange wandeling met de hond? Iedere cadeaubon in de categorie actie bevat een variatie aan avontuurlijke activiteiten te land om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cadeaubon voor een circuit race
 

HELIKOPTERVLUCHT, SKYDIVING, BALLONVAART...

AVONTUUR IN DE LUCHT

Op zoek naar een uniek avontuur op grote hoogte? In onze Bongo bonnen vind je arrangementen voor een helikoptervlicht, ballonvaart en sky dive. Onze cadeautip voor een avontuur te water is de cadeaubon puur avontuur of extreme sensatie. Een ultieme ervaring voor twee personen. 

KAJAK, DUIKEN, RAFTEN

AVONTUUR TE WATER

Op zoek naar een sportieve activiteit te water? Ook kajakken, surfen, duiken en raften zijn te vinden in onze avontuurlijke bonnen. Zo komt ook de waterliefhebber aan zijn/haar trekken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cadeaubon avontuur voor twee. 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.