Je winkelmandje is leeg

IN WINKELMAND

Bib_Gourmand_BE

BONGO Bib Gourmand (BIBGBE15N) Prijs :  79,90

La Plage d'Amée in Jambes

  • La Plage d'Amée in Jambes
  • La Plage d'Amée in Jambes
  • La Plage d'Amée in Jambes
  • La Plage d'Amée in Jambes
  • La Plage d'Amée in Jambes
Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Na een stage bij Bruneau, een positie als chef de partie bij l’Ecailler du palais royal, l’Essentiel, Forges du Pont d’Oye en andere gerenommeerde restaurants, ging Oliver De Laere een jaar lang op ontdekkingstocht door Israël, Zwitserland en Corsica. Daarna vond hij aan de zijde van Benoît Gersdorff zijn plek aan het roer van de keuken van la Plage d’Amée.

Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop.

BESCHRIJVING ACTIVITEIT

Restaurant Le Plage d’Amée vind je in Jambes, aan de oevers van de Maas. Al ettelijke jaren weet dit adresje de gasten te charmeren met onberispelijke schotels en met een frisse, attente bediening. In het interieur zijn hout en metaal met elkaar gecombineerd tot een hedendaags geheel waarin het uitzicht op de Maas mooi tot zijn recht komt. In de keuken spelen eenvoudige, gezonde ingrediënten de hoofdrol. In de wijnkelder liggen de klassiekers dan weer zij aan zij met regionale verrassingen en nieuwe wereldwijnen: een rijk assortiment dat perfect de maandelijks wisselende kaart kan ondersteunen. Bij mooi weer is er een uitstekend terras waar je in alle rust geniet van je diner en het uitzicht op de rivier.

Kaart

ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON

1 - 12 van 49 resultaten

1 - 12 van 49 resultaten

BONGO Bib Gourmand

Eten & Drinken

DIT WORDT JOUW BESTELLING

La Plage d'Amée in Jambes

La Plage d'Amée in Jambes

€79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

Na een stage bij Bruneau, een positie als chef de partie bij l’Ecailler du palais royal, l’Essentiel, Forges du Pont d’Oye en andere gerenommeerde restaurants, ging Oliver De Laere een jaar lang op ontdekkingstocht door Israël, Zwitserland en Corsica. Daarna vond hij aan de zijde van Benoît Gersdorff zijn plek aan het roer van de keuken van la Plage d’Amée.

Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.