Je winkelmandje is leeg

IN WINKELMAND

Bib_Gourmand_BE

BONGO Bib Gourmand (BIBGBE15N) Prijs :  79,90

Le Relais Gourmand in Floreffe

  • Le Relais Gourmand in Floreffe
  • Le Relais Gourmand in Floreffe
  • Le Relais Gourmand in Floreffe
  • Le Relais Gourmand in Floreffe
  • Le Relais Gourmand in Floreffe
Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

De basis voor zijn kookkunsten legde Olivier van 1986 tot 1989. Onder de vleugels van Charles Jeandrain (Bietrume Picard) behaalde hij in 1989 het diploma van ‘beste leerjongen van de Franse Gemeenschap’. Vervolgens spendeert hij 2 jaar bij L’Auberge de Bouvignes en 4 jaar als souschef in het Sofitel in Brussel, om vanaf 1996 zijn eigen restaurant uit te baten.

Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop.

BESCHRIJVING ACTIVITEIT

Olivier en Joëlle Bourtembourg openden hun restaurant Le Relais Gourmand in 1996 aan de voet van de grotten van Floreffe. De combinatie van een warme ambiance, verse producten en kennis van zaken die door dit dynamische koppel wordt aangeboden, bleek meteen een succesformule te zijn. Ze wisten immers heel snel een trouw cliënteel achter zich te scharen. Seizoensproducten, huisgemaakte foie gras, dagverse vis: bij Le Relais Gourmand weet men dat een goede keuken valt of staat met de keuze van de ingrediënten. In de keuken worden alleen de meest verse en ambachtelijke producten toegelaten. Daar zorgt de chef ervoor dat ze in perfecte harmonie leven met de tradities van de klassieke Franse keuken.

Kaart

ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON

1 - 12 van 49 resultaten

1 - 12 van 49 resultaten

BONGO Bib Gourmand

Eten & Drinken

DIT WORDT JOUW BESTELLING

Le Relais Gourmand in Floreffe

Le Relais Gourmand in Floreffe

€79,90

De cadeaubon geeft recht op een driegangenmenu voor twee personen, exclusief dranken; het menu wordt samengesteld door het restaurant.

De chef

De basis voor zijn kookkunsten legde Olivier van 1986 tot 1989. Onder de vleugels van Charles Jeandrain (Bietrume Picard) behaalde hij in 1989 het diploma van ‘beste leerjongen van de Franse Gemeenschap’. Vervolgens spendeert hij 2 jaar bij L’Auberge de Bouvignes en 4 jaar als souschef in het Sofitel in Brussel, om vanaf 1996 zijn eigen restaurant uit te baten.

Bib_Gourmand_BE

Bib Gourmand

Eten & Drinken

79,90

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.