Klantenservice (9-18u) 03 202 16 60
Gratis levering op ALLE bestellingen

Weekendjes

Een weekendje weg. Even uit de sleur en tijd hebben voor elkaar. In een landelijk hotelletje of naar een bruisende stad. Dat is een complete vakantie in een paar dagen. Deze cadeaubonnen bieden de keus uit honderden overnachtingen en talloze originele dingen om samen te doen. Een onvergetelijk weekendje weg voor twee geef je al cadeau vanaf € 79,90.

Sorteer volgens
Aantal resultaten 31
18 van 31

Goed weekend! Gegarandeerd.

Een weekendje weg met een Bongo cadeaubon is een belevenis waar je met plezier op terug zult kijken. Alle hotels worden door onze medewerkers bezocht en gecontroleerd. En de beschrijvingen in het boekje bij je bon zijn eerlijk en informatief. Zo weet je precies wat je mag verwachten en kun je een weloverwogen keuze maken.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN


VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
*Aanbod geldig tot 28/4 en voorbehouden voor particulieren. Niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Enkel voor online aankopen. NIet geldig op omruilingen of waardebonnen.
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close