Klantenservice (9-18u) 03 202 16 60
Gratis levering op ALLE bestellingen

Cadeaus voor haar

Hoe maak je haar de gelukkigste vrouw van de wereld? Geef haar onder de kerstboom een romantische liefdesverklaring. Een cadeaubon voor een weekendje weg. Samen in een klein hotelletje. Of liever in een superdeluxe wellness center?

Sorteer volgens
Aantal resultaten 66
18 van 66

Misschien doe je haar nergens zo'n plezier mee als met een trip naar een beroemde winkelstad. Jij kent haar het best. Hier vind je precies het cadeau waar ze stiekem van droomt.
Nog niet genoeg inspiratie? Op onze kerstpagina vind je nog een mooi overzicht van kerstcadeau ideeën.

Alleen met z'n tweetjes

Wakker worden in de stilte van de natuur en genieten van een uitgebreid ontbijt met huisgemaakte specialiteiten. Dan de wandelschoenen aan en op ontdekking in een dromerig winterlandschap. Schilderachtige dorpjes, verscholen plekjes, een oude herberg waaruit de heerlijkste geuren komen als je er hand in hand langsloopt.

Baden in luxe

Of ontvlucht je de winter liever een weekendje in een wellness hotel? Zo'n oase van luxe en ontspanning, met sauna's en thermaalbaden, massages en schoonheidbehandelingen. Wat is een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan een heerlijke opfrisbeurt voor lichaam en geest. De wellness centers en hotels die we voor je hebben geselecteerd zijn het toppunt van luxe en gezonde verwennerij.

Genieten van de voorpret

De cadeaubonnen van Bongo hebben iets magisch: ze beginnen al te werken zo gauw je ze uit het cadeaupapier haalt. Bij elke bon zit een boekje met tientallen en soms honderden belevenissen waaruit je kunt kiezen. Heldere en eerlijke informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je er samen doorheen bladert, kom je al helemaal in de stemming. Je voelt de stoom van het Turkse bad op je huid, je ziet de wijn fonkelen in de glazen in dat majestueuze art deco restaurant, je hoort de hanen kraaien in je knusse kamer, onder de eiken balken van de eeuwenoude plattelandsherberg. Samen genieten, dat is het mooiste cadeau dat je haar kunt geven.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN


VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
*Aanbieding geldig tot 21/12/2014. Voorbehouden voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Enkel voor online aankopen.Niet geldig voor waardebonnen of omruilingen. ** Idem
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close