Klantenservice (9-18u) 03 202 16 60
Gratis levering op ALLE bestellingen

Cadeaus voor hem

Hoe laat je zijn ogen stralen en zijn hart sneller kloppen? Zorg voor avontuur onder de kerstboom! Verras hem met een cadeaubon die zijn jongensdromen waarmaakt.

Sorteer volgens
Aantal resultaten 65
18 van 65

Speciaal voor mannen hebben we naar de spannendste belevenissen gezocht, te land, ter zee en in de lucht. In deze cadeaubonnen vind je er duizenden. Waar zijn hart ook naar uitgaat, het meest opwindende kerstcadeau van het jaar zit er vast en zeker bij.
Nog niet genoeg inspiratie? Op onze kerstpagina vind je nog een mooi overzicht van kerstcadeau ideeën.

Adembenemende actie

In een raceauto over het circuit scheuren of een slipcursus op spekglad ijs. Wandklimmen, zweefvliegen of quad rijden. In een hypermodern fitness center het buikje wegwerken na de feestdagen. Karten, survival, paragliding … deze cadeaubonnen zitten barstensvol adrenaline. Speciaal voor de wintermaanden hebben we er ook veel opwindende indoor-actie in gestopt.

Voor culinaire ontdekkingsreizigers

Is de man in jouw leven niet zo’n sportieveling? Houdt hij meer van lekker eten en een goed glas? Ook dan kun je hem op avontuur sturen met een Bongo cadeaubon. Waar loopt hij warm voor? Bijzondere restaurantjes met onbekende streekspecialiteiten of de uitbundige creativiteit van Michelin chefs? Een proeverij in een wijnkelder of een gastronomisch weekend in een hotel waar de luxe vanaf straalt?

En waarom zou je niet meegaan op avontuur?

De meeste belevenissen zijn voor twee personen. Want wat is er nu leuker dan samen genieten van het cadeau dat je uitkiest. Dat begint al op het moment dat hij de cadeaubon uit het kerstpapier haalt. Bij elke bon zit een boekje met de belevenissen waaruit hij kan kiezen. Heldere en eerlijke informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je er samen doorheen bladert, kom je al helemaal in de stemming. Je hoort de opgevoerde motoren ronken, je voelt de wind in je haren en je ziet de condensdruppeltjes op de Champagnefles die in je hotelsuite op je wacht. Samen op avontuur, dat is het mooiste cadeau dat je hem kunt geven.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN


VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
*Aanbieding geldig tot 18/12/2014. Voorbehouden voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Enkel voor online aankopen.Niet geldig voor waardebonnen of omruilingen. ** Idem
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close