Je Bongo omruilen of verlengen

Elke Bongo uit ons gamma kan verlengd worden of omgeruild worden voor een andere Bongo. Een Bongo kan niet terugbetaald worden

Vul je Bongo nummer in

 
  algemene voorwaarden
 
Bevestig
Waar vind ik het Bongo nummer?

Het Bongo nummer bevindt zich aan de achterkant van je Bongo (rechts achteraan op je cadeaubon).

Close
Algemene voorwaarden

Bongo’s verlengen houdt in dat je een oude bon omruilt naar een ander doosje met nieuwe geldigheidsdatum.


  • a. Omruilen is GRATIS indien je Bongo nog minstens 6 maanden geldig is + in de originele verpakking (cellofaan). Voor deze gratis omruiling kan je alleen terecht in de Bongo-shops. 
  • b. Jouw Bongo verlengen (omzetten naar een Bongo met langere geldigheid) is pas mogelijk als de nieuwe versie al voorhanden is, verlengen kost steeds 10€.
  • c. Is jouw Bongo nog minder dan 6 maanden geldig, dan bedraagt de omruilkost 10 euro. Je kan je Bongo omruilen tot 6 maanden na het verstrijken van de geldigheid. 
  • d. De prijs van de nieuwe bon is hoger dan je oorspronkelijke bon: je betaalt ons het verschil + omruilkosten.
  • e. Het is niet mogelijk een bon om te ruilen naar een goedkopere bon, dit is enkel mogelijk in onze officiële Bongo-shops (zie verkooppunten)
  • f. Het is niet mogelijk meerdere bonnen om te ruilen naar 1 duurdere bon, dit is enkel mogelijk in onze officiële Bongo-shops (zie verkooppunten).
  • g. Het is niet mogelijk een Bongo-bon om te ruilen voor een Waardebon.
  • h. Een bon die langer dan zes maanden vervallen is, kan niet meer omgeruild worden.
  • i. Indien je kiest voor een betaling via overschrijving, gelieve er dan zeker de per mail/post bijgeleverde gestructureerde mededeling bij te vermelden anders kunnen wij je betaling niet toewijzen en zijn we genoodzaakt het bedrag terug te storten op je rekening. Je aanvraag tot omruiling/verlenging zal dan ook niet verwerkt worden.

Opgelet: wanneer er een nieuwe versie van de Bongo-bonnen verschijnt, kan de prijs aangepast zijn. In dat geval moet het verschil ook aan ons betaald worden. De prijzen van de Bongo's kun je steeds nakijken op www.bongo.be (voor België) of www.bongo.nl (voor Nederland).

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN

VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
Bongo is een merk van de groep Smart & Co
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Onze partners:
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close