Je winkelmandje is leeg

Recht op annulatie binnen 14 dagen

Je bent gerechtigd je aankoop te annuleren en de aankoopprijs terug te krijgen, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst. Dit is alleen van toepassing voor website-orders (e-commerce), niet voor aankopen rechtstreeks in een Bongo-shop of in een retail winkelpunt.

Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, moet je Smart&Co hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Dit kan via volgend formulier.

Je dient tevens de cadeaubon(nen) binnen 14 dagen naar ons op te sturen in dezelfde staat waarin je deze hebt ontvangen en op eigen kosten. Na ontvangst betaalt Smart&Co het bedrag van de geretourneerde cadeaubon(nen) terug binnen de 14 dagen.

Smart&Co behoudt zich het recht voor om geretourneerde cadeaubonnen voor een gedeelte niet terug te betalen wanneer de verpakking geopend of beschadigd werd. Bij ontvangst van de retour doen wij een controle of de voucher reeds gebruikt is. Wanneer de voucher gebruikt blijkt te zijn, wordt de terugbetaling geweigerd. 

Deze bepaling is niet van toepassing op zakelijke klanten, enkel op particuliere aankopen.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.