Je winkelmandje is leeg

Wie zijn wij?

Bongo's zijn de originele belevenisbonnen van Smart&Co. Deze unieke cadeaubonnen maken van je weekendjes weg en dagactiviteiten echte belevenissen.

Meer dan 50 soorten Bongo's

Met Bongo kies je voor originele belevenisbonnen met unieke ervaringen, dicht bij huis of even verder weg. Als schenker kies je het thema van de belevenisbon. De ontvanger bepaalt welk arrangement hij/zij kiest uit dat thema. Je kan ondertussen kiezen uit meer dan 50 thema's.

De kenmerken van het Bongo-aanbod
De adresjes die je vindt in het Bongo-aanbod, selecteren we zorgvuldig en tonen we jou op een eerlijke en transparante manier.

1. Eerlijke beschrijving
4 tekstschrijvers en 3 fotografen brengen een bezoek aan de geselecteerde adressen. Een waarheidsgetrouwe beschrijving en foto zijn daarvan het resultaat. Want een hotel langs een drukke weg willen we jou ook zo tonen. En als de kans groot is dat je op een gewone kamer terecht komt, zal je op de foto zeker geen suite zien.

2. Sterk aanbod
De adressen op de belevenisbonnen beoordelen we vooraf op basis van strikte selectiecriteria: ligging, karakter, luxe en voorzieningenniveau. Een hotel moet op minstens 2 van deze 4 kenmerken goed scoren.

3. Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Uiteraard moet ook de prijs van een Bongo correct zijn. Als je een belevenisbon koopt van 279,90 euro, kan je ervan op aan dat alle vermelde arrangementen minstens die prijs waard zijn. Want om het voor jou zo interessant mogelijk te maken, onderhandelen wij speciale prijzen.

4. Gebruiksvriendelijk
We willen het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom kan de ontvanger de meeste Bongo-hotels direct reserveren via onze website www.usebongo.be. Rechtstreeks bellen naar Parijs of Keulen is dus niet nodig. En bovendien weet hij/zij onmiddellijk voor welke data het hotel nog kamers vrij heeft.


Historiek

Vragen ?

Neem contact op met onze medewerkers in Antwerpen (03 202 16 60 of info@bongo.be). Ze zijn er voor jou 6 dagen op 7.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.