Vaderdag cadeau

Met een cadeaubon van Bongo als Vaderdag kado maak je er echt een bijzondere dag van. Voor elke papa is er een Bongo op maat. Zo vind je in een paar muisklikken een vaderdagcadeau waar je hem echt blij mee maakt. En misschien mag jij zelf meegenieten?

Bongo-tips voor vaderdag kado

Sensatie

De Bongo Sensatie is een persoonlijk vaderdagkado. De avontuurlijke papa's zijn er mee in de wolken. Dat kun je ook letterlijk nemen, want met deze cadeaubon geef je papa een spannende ervaring op de weg, op het water of hoog tussen de wolken. Het wordt een dag vol kriebels in de buik.

De Bongo Sensatie is het ideale vaderdagkado: een cadeaubon vol adrenaline!

Een Bongo Sensatie als vaderdagkado

€ 199,90 Bestel

Avontuur

Met dit Vaderdagkado kan papa kiezen uit vijftig avontuurlijke activiteiten. Het is een cadeaubon vol uitdagingen: van een benjisprong tot een karten op ijs.

De Bongo Avontuur is het ideale vaderdagkado voor rasechte avonturiers: een cadeaubon vol uitdagingen voor papa.

Een Bongo Avontuur als Vaderdagkado.

€ 59,90 Bestel

Fiets- & Wandelweekend

Met deze cadeaubon geef je papa een actieve tijd in de buitenlucht als Vaderdagkado. Hij kan samen met mama op hotel in een wandel- en fietsvriendelijke omgeving. Het wordt er genieten van een ongerepte natuur en prachtige routes.

De Bongo Fiets- en Wandelweekend is het ideale Vaderdagkado voor de actieve papa: een cadeaubon vol beweging en zuivere lucht.

Een Bongo Fiets- en Wandelweekend als Vaderdagkado

€ 249,90 Bestel

Terug naar boven

Vaderdag cadeau

Verras je vader met een cadeaubon van Bongo als Vaderdag cadeau. Er zijn heel wat specifieke cadeaus voor mannen. Met een Vaderdag kado van Bongo maak je niet alleen hem gelukkig, want meestal mag er nog iemand meegenieten.

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN

VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
Bongo is een merk van de groep Smart & Co
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Onze partners:
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close