Verjaardagscadeau 2013

Bongo biedt je een selectie belevenisbonnen naar ieders smaak: verjaardagscadeau, verjaardagscadeau man, verjaardagscadeau vrouw, huwelijksverjaardag... Je vindt een uitgebreide keuze aan cadeau-ideeën om iemand een onvergetelijke belevenis te schenken.

Idee voor een verjaardagscadeau

Gastronomie

Met deze Bongo geniet je van een gastronomisch diner (minimaal drie gangen), in één van de geselecteerde restaurants. Deze zijn onder andere gekozen op basis van vermeldingen in toonaangevende gidsen zoals de Gault Millau en de Michelingids. Exclusief dranken.

 

De Bongo Gastronomie is hét originele verjaardagscadeau!

€ 89,90 Bestel

Beach

Zon, zee, strand: ga je dromen bij het horen van deze woorden? Of je nu de voorkeur geeft aan actie zoals beachvolley, powerkiten of blokarten wanneer je naar het strand trekt, of liever bij een hapje en een drankje in een trendy beachclub geniet van het uitzicht op strand en zee, of nog wilt proeven van overheerlijke kreeft: Bongo Beach heeft een onvergetelijke belevenis in petto voor alle strandfanaten.

 

De Bongo Beach is hét originele verjaardagscadeau!

€ 49,90 Bestel

Beauty

Een schoonheidsbehandeling is een echt verwenmoment: je voelt je als herboren en je ziet er op je best uit. De Bongo Beauty geeft één persoon recht op een schoonheidsarrangement in één van de veertig schoonheidsinstituten die werden geselecteerd omwille van hun service en hun aanbod aan klassebehandelingen.

 

De Bongo Beauty is hét originele verjaardagscadeau!

€ 79,90 Bestel

Terug naar boven

Verjaardagscadeau 2013

Idee voor een verjaardagscadeau

Op zoek naar een verjaardagscadeau ? Zoek niet verder, het ideale cadeau is een Bongo! Maak je keuze uit het uitgebreide gamma aan Bongo's voor alle gelegenheden: verjaardagscadeau voor mannen, verjaardagscadeau voor vrouwen, cadeau voor een huwelijksverjaardag ,... Je maakt van elke verjaardag een onvergetelijke dag!

5 GOEDE REDENEN OM EEN BONGO TE KOPEN

VOLG ONS OP: Instagram Pinterest Google+ Youtube linkedin
NIEUWSBRIEF :
Bongo is een merk van de groep Smart & Co
Smart & Co wereldwijd: nl dk fr de it es se ch us at
Onze partners:
Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.

Close
Venster sluiten
Close