Andere vragen

Heb je een andere vraag en vond je het antwoord niet terug? Bekijk dan onze andere veelgestelde vragen.

Stuur een mailtje naar Partners.BE@smartbox-group.com met een omschrijving van je zaak en je activiteiten. We bekijken dan of een samenwerking mogelijk is.

Neen, op de thema-cadeaubonnen worden geen persoonsnamen gezet. Je kan een Bongo dus zonder probleem cadeau geven. Alle hotelreserveringen via Bongo staan wel op naam. 

Aangezien een Bongobon niet op naam staat, kunnen wij ook niet achterhalen wie de rechtmatige eigenaar is. Omdat de vinder de bon nog steeds kan gebruiken, kunnen wij deze bonnen niet terugbetalen of omwisselen voor andere Bongo's.

Bij Smart&Co doen we ons uiterste best om op basis van eerlijke omschrijvingen de juiste verwachtingen te scheppen.

Desondanks kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over je trip of over onze service. Twijfel dan uiteraard niet om het ons te laten weten, door een e-mail te sturen naar feedbackBE@smartbox-group.com. Vermeld zeker je Bongothema, de datum en naam van reservering, alsook de gekozen activiteit/hotel. Elke opmerking wordt behandeld door ons Customer Satisfaction Team, dat nauw in contact staat met onze contractors en onze partners. Wij appreciëren uw feedback ten zeerste, aangezien deze essentieel is om onze kwaliteit te blijven garanderen.

Voor andere vragen met betrekking tot onze service, kan u ons contacteren via e-mail of per telefoon, op het nummer 03/202 16 60.

Alle Bongo’s zijn maar liefst twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum, zodat er voldoende tijd is om de Bongo te gebruiken. U kan de geldigheid van uw bon eenvoudig nakijken via onze website, als u op 'Verifieer geldigheid' klikt. Natuurlijk begrijpen wij dat niet iedereen in de mogelijkheid is de Bongo te gebruiken binnen deze geldigheidstermijn. Lees hieronder meer over omruilen & verlengen.

DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.