Je winkelmandje is leeg

Altijd feest met Bongo!

Van een huwelijk tot de nieuwe uitdaging van een collega: elke gelegenheid is reden tot feest. En zonder tof cadeau geen feest natuurlijk! In je Bongo-shop word je geholpen om het juiste cadeautje te kiezen én ... geniet je ook nog eens van spetterende acties en leuke goodies.

Feest ze met Bongo!

Van een huwelijk tot de nieuwe uitdaging van een collega: elke gelegenheid is reden tot feest. En zonder tof cadeau geen feest! In de Bongo-shops word je geholpen om het juiste te kiezen!

 

Papa is de beste!

Zeg papa hoe geweldig hij is met een cadeautje uit je Bongo-shop! Voor Vaderdag krijg je er bovendien t.e.m. 9 juni deze toffe pin* bij je aankoop. Papa zal‘m met trots opspelden.

 

Supporter je mee?

Ook het WK is één groot feest. Daarom krijg je t.e.m. 30 juni dit coole supportersbord** bij je aankoop in een Bongo-shop! Zo kun je de Duivels nog beter aanmoedigen!

 

Klik hieronder op ‘+ Toon Meer’ voor meer informatie i.v.m. bovenstaande acties.

*Actie geldig van 4 juni t.e.m. 9 juni 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Eén pin per klant, bij aankoop van een Bongo. Zolang de voorraad strekt.
**Actie geldig van 11 juni t.e.m. 30 juni 2018 of zolang de voorraad strekt in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Eén bordje per klant, bij aankoop van een Bongo.

+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.