Visie
EVAPCO is één wereldwijd team, algemeen erkend als de superieure leverancier van het volledige spectrum aan oplossingen voor warmteoverdracht.
Missie
EVAPCO is meer dan enkel een bedrijfsnaam - wij zijn het team waarop je levenslang kan vertrouwen. Wij zijn een fabrikant van hoog-kwalitatieve, innoverende producten en diensten, voortgestuwd door het basisprincipe om mensen op een correcte manier te behandelen. De kracht van EVAPCO is zijn cultuur van uitmuntendheid en continue verbetering. Wij beschouwen mensen als het allerbelangrijkst, of het nu gaat om externe partners of collega's. We blinken uit door ons deskundig vakmanschap en onze dagelijkse fanatieke klantenservice. Wij zijn EVAPCO - we zijn jouw levenslange partner vandaag en voor de daarop volgende generaties.

Jouw Bongo

Activeer hier uw bon met de codes die erop vermeld staan. Nadat je de codes (aangegeven op de laatste pagina van je Waardebon) hebt ingevuld, kun je de activiteit van je keuze reserveren. Geniet ervan!

Wil je gewoon de geldigheid van je bon checken? Klik dan hier.

DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.