Je winkelmandje is leeg

Fijne Moederdag, mama!

Mama’s moeten leren af en toe op de stopknop te drukken en een moment voor zichzelf in te lassen. Wat denk je, zullen we de handen in elkaar slaan en ze daarbij helpen?
Onze Bongo-shops komen t.e.m. 12 mei 2018 met drie verschillende acties op de proppen waarmee ons dit zeker gaat lukken.

Win een maison GLDN-sweater voor mama!

Koop t.e.m. 12 mei een Bongo in een officiële Bongo-shop en maak kans op een sweater van maison GLDN *! Elke Bongo-shop geeft er één weg.

 

1 wellness-Bongo = 100 extra punten

Wie een tof cadeautje koopt voor mama verdient een schouderklopje! T.e.m. 12 mei krijg je daarom 100 extra punten bij aankoop van een wellness-Bongo**!

 

Give Mom a moment!

Van 10 t.e.m. 12 mei krijg je in je Bongo-shop, bij aankoop van een Bongo, een gratis relaxmasker***. Daarmee kan mama even de ogen sluiten en alles vergeten!

 

Klik hieronder op ‘+Toon Meer’ voor meer informatie i.v.m. bovenstaande acties.

*Actie geldig t.e.m. 12 mei 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Één deelname per persoon. De winnaars van de wedstrijd worden bepaald obv het antwoord op de wedstrijd- en de schiftingsvraag. Eén winna(a)r(es) per Bongo-shop.
**Actie geldig t.e.m. 12 mei 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. 100 extra punten te verkrijgen per Bongo in de categorieën Wellness en Overnachten & Wellness. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij aankoop met een Bongo Waardebon of bij omruiling/verlenging van een Bongo.
***Actie geldig van 10 t.e.m. 12 mei 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Eén masker per klant, bij aankoop of omruiling van een Bongo. Zolang de voorraad strekt.

+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.