Je winkelmandje is leeg

Twee nachtjes met twee

2 NACHTJES WEG

ALLE OVERNACHTINGEN >

AANRADERS VOOR TWEE NACHTJES WEG

Twee nachtjes weg met Bongo

Op zoek naar een origineel cadeau waar de ontvanger écht van zal genieten? Natuurlijk, een fles wijn of een boeket bloemen is een goed idee, maar gaat hij of zij zich dat echt herinneren? Als je een geschenk zoekt voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardagscadeau, voor Valentijn of voor kerst, dan mag het iets speciaals zijn. Een hotelovernachting is dan een uniek cadeau-idee! Met twee nachtjes weg geef je de ontvanger genoeg tijd om helemaal te ontspannen en eventjes weg te zijn van alle drukte.

Op hotel op een locatie naar keuze

Kiest hij of zij voor een weekendje weg in België of in een van onze buurlanden? Is hij of zij eerder te vinden voor een luxueus designhotel of een charmante bed and breakfast? Een Bongo biedt heel wat mogelijkheden. Jij kiest eerst een cadeaubon uit die goed bij de ontvanger past en hij of zij kiest vervolgens het hotel dat hen het meest aanspreekt en de datum die hen het best uitkomt. Als één nachtje weg, een gastronomisch weekend of zelfs een geschenkbon in een heel ander thema hen meer aanspreekt, dan kan de Bongo-bon eenvoudig omgeruild worden.

Een cadeau voor iedereen

Of je nu jouw partner, vriend(in), ouders of iemand anders wilt verrassen met een origineel cadeau: er is een cadeaubon voor iedereen. Wie houdt namelijk niet van een fijne hotelovernachting om er eventjes tussenuit te zijn? Laat je inspireren door ons aanbod en vind een geschenk om nooit te vergeten.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.