Je winkelmandje is leeg

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief met activiteiten in de lucht

ACTIVITEITEN IN DE LUCHT

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Van skydiven tot een ballonvaart: activiteiten in de lucht

Wie droomt er niet van om te kunnen vliegen als een vogel en de wereld van een ander perspectief te bekijken? Dankzij Bongo kan je een belevenis in de lucht cadeau geven. Ideaal als verjaardagscadeau of om gewoon een namiddag met vrienden door te brengen bijvoorbeeld! Deze cadeaubon vol actie bevat talloze activiteiten in alle regio’s.

Een belevenis voor iedereen

Lijkt indoor skydiven, bungeejumpen of deltavliegen je wel wat? Dan hebben we verschillende cadeaubonnen vol sensatie. Als je een cadeau zoekt voor iemand die het liever wat rustiger aanpakt, vind je eveneens verschillende originele mogelijkheden: verras bijvoorbeeld met een ballonvaart, compleet met een glas champagne. Ontdek ook onze andere avontuurlijke cadeaubonnen, zoals landactiviteiten en wateractiviteiten.

Voel je zo vrij als een vogel

Zo vrij als een vogel, in meerdere betekenissen. Een Bongo cadeaubon als geschenk geven betekent keuze cadeau doen. De ontvanger kan immers zelf beslissen welke activiteit ze verkiezen. Bovendien is de voucher twee jaar na aankoopdatum geldig en kan de bon omgeruild worden. Zo kan de ontvanger in alle vrijheid gebruikmaken van de geschenkbon. Ontdek ons aanbod en maak je keuze!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.