Je winkelmandje is leeg

BESTE KERSTCADEAUS

Leuke kerstcadeaus voor iedereen

De beste kerstcadeaus zijn cadeaus waar de ontvanger nog jaren zal van genieten. Bloemen verwelken, lekkere chocolade eet je snel op, maar herinneringen? Die blijven voor altijd. Geef een originele belevenis aan je man, vrouw, ouders of aan kennissen. Voor wie de cadeaubon ook bestemd is, er is een geschenkbon voor iedere smaak, iedere persoonlijkheid en iedere leeftijd. Van een luxueuze hotelovernachting tot een dagje kajakken, er is ruime keuze.

Onze bestsellers

Iedereen kent wel iemand voor wie het altijd moeilijk is om een cadeau te kopen. Met Bongo geef je hén de keuze. De enige keuze die jij hoeft te maken is welke cadeaubon je geeft. Maar zelfs daarover hoef jij je geen zorgen te maken: als de ontvanger een andere cadeaubon verkiest, kan hij of zij de Bongo-bon eenvoudig omruilen. Bovendien is jouw kerstcadeau maar liefst twee jaar geldig en kan de geschenkbon gedurende de geldigheidsperiode gratis verlengd worden, zodat er geen haast achter zit om de bon te gebruiken.

Top 10 voor kerst

Laat je inspireren door onze bestsellers: zelfs als je niet meteen weet wat te kiezen, wordt het op deze manier toch wat eenvoudiger. Met zoveel mogelijkheden vind je zeker iets waar de ontvanger blij mee zal zijn. Ontdek onze cadeaubonnen en geef een belevenis als kerstgeschenk.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.