Je winkelmandje is leeg

Zet een collega in de bloemetjes

CADEAU COLLEGA

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

CADEAU-IDEEËN VOOR COLLEGA'S

Geef je collega een origineel cadeau

Of je collega nu een nieuwe baan gevonden heeft, met pensioen gaat of jarig is, met Bongo heb je het ideale cadeau in handen. Je geeft hem of haar de keuze uit tientallen belevenissen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het geschenk in de smaak zal vallen. Een gezellig dagje met familie? Een heerlijk etentje om samen van te genieten en de gelegenheid bij uitstek om bij te praten? Of een wellnessweekend om helemaal tot rust te komen? Kies de cadeaubon die het best bij hem of haar past.

Cadeau-ideeën voor elk soort collega

Een cadeau voor een collega kiezen is soms niet eenvoudig. Je werkt elke dag samen met hen, dus je kent hen waarschijnlijk goed genoeg om een persoonlijk cadeau te geven, maar toch is het soms wikken en wegen om iets te vinden dat ze zeker leuk zullen vinden. Met een Bongo verras je hem of haar met het beste van beide werelden: je geef hem of haar een geschenk met een thema dat bij hen past, zoals gastronomie, een overnachting of avontuur, en zij kiezen vervolgens de locatie, de datum en de activiteit.

Een bijzonder geschenk voor een bijzondere collega

Een mooi boeket of een doosje pralines zal waarschijnlijk zeker op prijs gesteld worden, maar waarom niet origineler uit de hoek komen? Met een cadeaubon van Bongo geef je een fijne verrassing waar ze nog jaren leuke herinneringen aan zullen overhouden. Als afscheidsgeschenk voordat ze op pensioen gaan of een nieuwe uitdaging aangaan, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar, om te tonen dat je zijn of haar moeite apprecieert: kies een Bongo en verras!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.