Je winkelmandje is leeg

Keuze uit een mix aan belevenissen

DAGJE UIT

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Cadeaubon voor een dagje uit

Zoek je een cadeau voor een kennis, maar weet je niet goed wat hij of zij leuk vindt? Of wil je een geliefde verrassen met een origineel cadeau, maar heeft hij of zij gewoon heel veel interesses? Geef dan een cadeaubon van Bongo voor een groot aantal activiteiten en thema’s. Of je nu een cadeau voor een man, cadeau voor een vrouw of cadeau voor een koppel zoekt, je vindt zeker iets in ons assortiment.

Romantische uitstapjes of een dagje weg met de hele familie

Een nachtje weg, een pretparkbezoek, ontspannen in een kuuroord, een lekkere lunch, een fotoshoot met de hele familie of een dagje naar de zoo: het is allemaal mogelijk met Bongo. Dankzij onze geschenkbonnen geef je iemand de kans om een fijne tijd door te brengen in een omgeving naar keuze.

Cinema-cadeaubon

Bongo geeft keuze uit drie unieke bioscoop-cadeaubonnen: Movie & Popcorn, Movie & Bubbels en Movie & Meal. Iedere bon geeft recht op twee cinemakaartjes. Combineer je bioscoopbezoek met een heerlijke zak popcorn, glaasje bubbels of maak er een compleet avondje uit van met een diner voor twee.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.