Je winkelmandje is leeg

Samen genieten van een belevenis

CADEAU VOOR TWEE

ALLE CADEAUS VOOR TWEE >

Cadeau voor een koppel of voor twee vrienden

Op zoek naar een cadeau voor een bevriend koppel waar ze samen van kunnen genieten? Of misschien wil je jouw partner origineel verrassen voor Valentijn? Bongo helpt je graag bij het kiezen van een uniek geschenk. Met onze cadeaubonnen geef je namelijk niet zomaar een cadeau: je geeft een leuke ervaring. Een cadeau met liefde gegeven, om liefde te vieren!

Een leuk cadeau om met twee van te genieten

Met een Bongo kunnen de ontvangers zelf kiezen waarvoor ze de geschenkbon gebruiken. Als je weet dat ze van etentjes, uitstapjes, wellness of avontuur houden, kun je bijvoorbeeld een cadeaubon voor een van deze thema’s geven. Er is ook de mogelijkheid om een geschenkbon met een grote verscheidenheid aan activiteiten te geven.

Geef een ervaring voor twee

Een romantisch diner bij kaarslicht, een citytrip voor twee, een ontspannend wellnessweekend of een dag vol avontuur? Er zijn talloze mogelijkheden met Bongo. Het geschenk hoeft niet eens voor een koppel te zijn: ook voor twee vrienden is er heel wat te doen. Het is daarnaast ook nog eens een flexibel cadeau: de ontvanger kan het cadeau gratis omruilen gedurende de geldigheidsperiode en de geldigheid van het cadeau kan ook verlengd worden.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.