Je winkelmandje is leeg

Eropuit met het hele gezin

FAMILIE-ACTIVITEITEN

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Cadeaubon voor familie-activiteiten

Tijd doorbrengen met het hele gezin is vaak een luxe: van school naar de voetbalclub naar de muziekles, dan eten en uiteindelijk naar bed ... Met Bongo krijg je de kans om quality time door te brengen met het hele gezin. Je kunt ook vrienden of collega's dit leuke cadeau schenken. Onze cadeaubonnen bevatten talloze activiteiten voor de hele familie: doe hier cadeautips op en laat je inspireren!

Plan een familie-uitstap met Bongo

Een dagje naar de boerderij? Exotische dieren ontdekken in de zoo? Met een boot het water op? Of nog liefst van allemaal een sportieve dag vol avontuur? Ontdek al onze familie-activiteiten en maak er een leuke dag of weekend van! Er zijn verschillende mogelijkheden. Het maakt niet uit of de kinderen nu van sport, spelen of dieren houden, want er is vast iets voor iedereen. Er zijn zelfs verschillende activiteiten in het buitenland, als je er graag een heus familieweekend van wil maken.

Een familieweekend om nooit te vergeten

Op zoek naar een fijn cadeau voor Moederdag of Vaderdag waar je met de hele familie van kunt genieten? Of wil je een vriend of vriendin die niet zonder zijn of haar familie kan een leuke dag geven? Een cadeaubon van Bongo is het ideale cadeau. Wij hebben verschillende geschenkbonnen voor meerdere personen en waar je dus met het hele gezin gebruik van kunt maken voor een dagje uit.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.