Je winkelmandje is leeg

Logeren en dineren

GASTRONOMISCH WEEKEND

ALLE OVERNACHTINGEN >

Een gastronomisch weekend voor levensgenieters

Ken je iemand die wel van een weekendje weg houdt? Kan hij of zij ook genieten van een culinaire ervaring? Dan kun je er zeker van zijn dat hij of zij een echte levensgenieter is. Echt geluk, dat is namelijk lekker eten en nieuwe regio's ontdekken. Omdat een mooie herinnering van een leuke belevenis waardevoller is dan eender welk ander cadeau, kun je dankzij Bongo verrassen met een origineel geschenk dat hij of zij niet snel zal vergeten.

Een cadeau met smaak

Onze cadeaubonnen voor een gastronomisch weekend bevatten een heerlijk diner en een stijlvolle hotelovernachting. De ontvanger kiest zelf of hij een restaurant en hotel in de buurt wil uitproberen of als hij of zij liever nieuwe regio's opzoekt. Een aanrader is bijvoorbeeld een culinair weekend in Parijs, Londen of Amsterdam: het ideale romantische cadeau voor een koppel.

Een weekendje weg en een gastronomisch diner

Een Bongo bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke belevenis. Of je nu een cadeau zoekt voor jouw partner, vriend(in), ouders, broer, zus of iemand anders die je nauw aan het hart ligt, je vindt bij ons zeker een thema dat hem of haar aanspreekt. Ontdek onze cadeau-ideeën en doe inspiratie op.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.