Je winkelmandje is leeg

Hoera, een kleintje geboren!

GEBOORTEGESCHENK

ONTDEK ALLE BONGO'S >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

Op zoek naar een origineel geboortegeschenk?

Een nieuwe baby verwelkomen is een fantastische ervaring. Waarschijnlijk worden de ouders overstelpt met babyspullen, van luiers tot knuffels. Wil je verrassen met een cadeau waarmee de ouders even kunnen ontspannen en kunnen genieten van het samen zijn met twee? Kies dan voor een cadeaubon van Bongo.

Een kraamcadeau voor ontspanning

Geef je een geboortecadeau voor de moeder of voor de vader? Dankzij onze cadeautips voor hem en voor haar vind je zeker iets waar ze van zullen genieten. Als je liever een geboortegeschenk geeft waar ze met twee gebruik van kunnen maken, dan zijn er heel wat mogelijkheden met onze cadeautips voor koppels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk wellnessarrangement voor twee, een nachtje weg, een gezellig etentje of een dagje avontuur? Een leuk idee is bijvoorbeeld ook een fotoshoot om de spruit en zijn of haar ouders op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook een uitstapje met de hele familie zal ongetwijfeld in de smaak vallen.

Een geboortecadeau voor de kersverse ouders

Met Bongo geef je een geboortegeschenk waarbij de ouders centraal staan. Zo kunnen ze even ontsnappen aan alle drukte. Doe inspiratie op en verras het koppel met een prachtige belevenis.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.