Je winkelmandje is leeg

GOEDKOOP KERSTCADEAU

Een mooi cadeau tegen een scherpe prijs

Het beste cadeau is een geschenk waar de ontvanger veel plezier aan beleeft. Met een cadeaubon van Bongo staat dit centraal! Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een kennis, collega of familielid? Ontdek dan zeker ons assortiment aan kerstcadeaus tegen een lage prijs. Dankzij Bongo zorgt zelfs een klein en fijn kerstcadeautje voor de mooiste herinneringen. Is hij of zij gebeten door de sportmicrobe of zijn ze eerder te vinden voor een rustig namiddagje uit? Kies het kerstgeschenk dat het best bij hen past.

De laagste prijs voor een mooi kerstcadeau

Een goedkoop kerstcadeau is niet synoniem aan een slecht kerstcadeau. Met weinig geld geef je de ontvanger een leuke belevenis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een geschenkbon voor een ontbijt, een lunch met twee, een dagje uit, een verwenmoment of een film met popcorn. Welke cadeaubon past het best bij hem of haar? Die keuze maak jij. Maar ook de ontvanger heeft verschillende mogelijkheden: onze geschenkbonnen bevatten namelijk talloze activiteiten en locaties waaruit hij of zij kan kiezen.

Kies voor de betrouwbaarheid van Bongo

Bongo heeft diverse cadeautips voor mannen en vrouwen: een kerstcadeau vinden was nog nooit zo leuk en eenvoudig! Onze grootste troeven zijn onze flexibele levermethodes (via post of via e-mail), de ruime geldigheid (twee jaar) en het grote aantal belevenissen per cadeaubon. Geen reden om niet voor Bongo te kiezen dus!

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.