Je winkelmandje is leeg

Laat het bruidspaar samen genieten!

HUWELIJKSCADEAU VOOR TWEE

KIES JOUW BONGO >

Origineel huwelijkscadeau voor twee

Een pasgetrouwd stel wil uiteraard zo veel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Daarom is een cadeaubon van Bongo het huwelijkscadeau bij uitstek. Zo kunnen ze samen genieten van een originele belevenis, zoals een overnachting dichtbij of verder weg, een heerlijk etentje, een dagje wellness of een sportieve activiteit. Ontdek al onze cadeaus voor koppels en doe inspiratie op voor een fantastisch huwelijkscadeau.

Een onvergetelijk trouwcadeau

Laat je ze genieten van een heerlijk wellnessarrangement? Geef je een weekendje weg voor twee? Of denk je dat je ze eerder blij zult maken met een diner om duimen en vingers bij af te likken? Wat je ook kiest, dankzij Bongo valt jouw trouwcadeau voor hen zeker in de smaak. Er zijn activiteiten op verschillende locaties en de ontvanger kiest zelf de datum uit die het best past.

Het huwelijksgeschenk bij uitstek

Geen inspiratie voor een mooi huwelijkscadeau? Geen zorgen. Bongo helpt je op weg met talloze cadeau-ideeën. Kies voor een leuke geschenkverpakking om jouw cadeau extra speciaal te maken. Je kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen: zo toon je dat jouw geschenk met liefde gegeven is! Ontdek ook onze cadeautips voor huwelijksverjaardagen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.