Je winkelmandje is leeg

Voor de huwelijksverjaardag van je ouders, grootouders of vrienden

HUWELIJKSVERJAARDAG

ALLE CADEAUBONNEN >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

VIER HET MET EEN MOMENT VOOR 2

Op zoek naar een cadeau voor een huwelijksverjaardag?

Vieren je ouders of grootouders hun huwelijksverjaardag? Dan is een leuk cadeau aan de orde. Met Bongo verras je hen met een geschenk waarvan ze samen kunnen genieten: een originele belevenis. Ontdek onze cadeaubonnen en vind het thema dat het best bij hen past. Er zijn onder andere overnachtingen, etentjes, wellnesservaringen, avontuurlijke belevenissen en meer. We hebben verschillende leuke cadeaus voor koppels.

Geef een origineel cadeau voor een huwelijksjubileum

Of het koppel nu 5, 10, 25 of 50 jaar getrouwd is, elke huwelijksverjaardag is een speciale dag. Met Bongo geef je dan ook een cadeau dat even speciaal is: een belevenis om samen het huwelijksjubileum te vieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch weekend of diner voor het koppel? Of misschien wil je wel iets specialers geven, zoals een ballonvaart of een fotoshoot?

Een leuk geschenk voor een huwelijksverjaardag

Organiseert het koppel een feest om hun huwelijksverjaardag te vieren? Dan is dat de perfecte gelegenheid om hun cadeau te geven! Bovendien kun je de geschenkbon feestelijk inpakken met een van onze kleurrijke cadeauverpakkingen. Het is eveneens mogelijk om de cadeaubon als e-Bongo te bestellen en via e-mail door te sturen. Op zoek naar een huwelijkscadeau? Ook dat vind je bij ons!

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.