Je winkelmandje is leeg

Geen zorgen: je bent nog niet te laat voor een kerstcadeau

LAST MINUTE KERSTCADEAUS

Vind vandaag nog een last minute kerstcadeau

Het is jammer genoeg een welbekend probleem: we stellen de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau uit tot het laatste moment. Of je nu te lang gewacht hebt met het vinden van een kerstgeschenk dat bij jouw partner, moeder, vader, vriend(in) of collega past of gewoon geen inspiratie hebt voor een cadeau voor kerst, Bongo snelt je te hulp. Met een e-Bongo ontvang je dezelfde dag nog een cadeau, dat je meteen aan de ontvanger kunt geven.

Te laat om een kerstcadeau te kopen?

Ben je nog op zoek naar dat ene perfecte cadeau en heb je geen kans meer om nog naar de winkel te gaan of online een pakket te bestellen? Je hoeft je geen zorgen te maken, want voor een e-Bongo ben je niet afhankelijk van openingsuren en postbestellingen. Een e-Bongo kan op twee manieren aan de ontvanger gegeven worden: als uitgeprinte voucher of verstuurd via e-mail. Welke methode je ook verkiest, je kunt er zeker van zijn dat de ontvanger jouw kerstcadeau zal appreciëren.

Lastminutecadeau voor kerst

Ontdek ons assortiment en bestel jouw cadeaubon als e-Bongo. Dankzij onze flexibele e-vouchers ontvang je jouw last minute kerstcadeau binnen enkele seconden in je inbox. Wil je graag wat hulp bij het vinden van een onvergetelijk kerstgeschenk? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina vol cadeautips!

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.