Je winkelmandje is leeg

LUXE KERSTCADEAU

Een luxueus kerstcadeau

Ben je op zoek naar een prachtig kerstcadeau en mag het wat specialer zijn? Dan is een Bongo het ideale kerstgeschenk. Verras je moeder, vader of iemand anders met een luxe kerstcadeau en kies een passende geschenkbon uit ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gastronomisch weekend met alles erop en eraan, een luxueus wellnessweekend, een sensationele activiteit vol adrenaline die je niet elke dag beleeft, een kasteelweekend dat een koning of koningin waardig is of een diner in een sterrenrestaurant.

Verras met een luxe kerstcadeau

Een Bongo-bon is niet zomaar een cadeaubon: het opent de deur naar een onvergetelijke belevenis. Onze cadeaubonnen bevatten talloze hotelovernachtingen, diners of activiteiten waar de ontvanger nog lang van zal dromen. Van het ontvangen van de geschenkbon tot het uitkiezen van een belevenis, elke stap brengt puur plezier. En met een luxueus kerstcadeau kun je er zeker van zijn dat de ontvanger in alle comfort van zijn of haar kerstgeschenk geniet.

Genieten in luxe

Laat een geliefde baden in luxe met een Bongo en laat hem of haar even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze cadeaubonnen met luxueuze belevenissen worden met zorg door ons samengesteld met kwalitatieve partners en activiteiten. Doe inspiratie op in ons assortiment en kies waarmee jij wilt verrassen! Ontdek bijvoorbeeld zeker onze kerstcadeaus voor hem en voor haar.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.