Je winkelmandje is leeg

Geniet van een ontspannende massage

MASSAGE CADEAUBON

ALLE WELLNESSBONNEN >

Cadeaubon voor een massage

Een massage om het hele lichaam te laten ontspannen is iets wat altijd in de smaak valt. Wie houdt er namelijk niet van relaxeren en eventjes alle drukte vergeten? Omdat Bongo maar al te goed weet dat wellness altijd een fantastisch cadeau is, hebben wij verschillende cadeaubonnen samengesteld met een selectie aan kwalitatieve partners. Ontdek ook onze andere wellnessbonnen voor inspiratie!

Massagebon voor wie van ontspanning houdt

Ken je iemand die graag reflexologie wil uitproberen of wil je gewoon een klassieke, deugddoende massage cadeau doen? In onze geschenkbonnen zit er wat voor iedereen. Het is ook mogelijk om de massage te combineren met een heerlijk wellnessweekend met overnachting of met een gezellig diner. Of je nu je partner, vriend(in), moeder of iemand anders wil verrassen, je vindt zeker een Bongo-bon die helemaal bij hen past. Onze massagebonnen zijn ideaal als verjaardagscadeau, Valentijnscadeau of cadeau voor de juf.

Een massage als cadeau

Geef een cadeaubon voor een massage en laat de ontvanger van jouw geschenkbon helemaal ontspannen. Ook voor een dagje sauna en andere wellnessarrangementen behoren tot de mogelijkheden. Doe inspiratie op en kies een cadeau om te ontspannen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.