Je hebt een Bongo gekregen ?

Gefeliciteerd. Je hebt een Bongo ontvangen! Niet zomaar een bon, maar een echt beleveniscadeau. We wensen je alvast een unieke ervaring.

  1. Vul je Bongo nummer in
  2. Kies de belevenis van je voorkeur

Heb je reeds een reservatie gemaakt met je bon en wens je deze te wijzigen/annuleren? Klik dan hier

Waar vind ik het Bongonummer en de activeringscode?

Cadeaubon

In het doosje vind je de belevenisbon. Op de achterkant van deze kaart staan rechts onderaan het bongonummer en de activeringscode

Cadeaukaart

Op de achterzijde van je cadeaukaart staat links het Bongo-nummer en rechts de activeringscode

MEEST GESTELDE VRAGEN

Je gaat naar www.usebongo.be of klikt op de website www.bongo.be op  'ik heb een Bongo' en kiest dan voor ‘Reserveren’.

Je geeft het Bongo nummer en de activeringscode in, en klikt op ‘Bevestig’. De twee codes vind je terug op de achterkant van de cadeaubon die in je Bongo-doosje bijgevoegd is. Bij een e-Bongo vind je de codes onderaan.

Je krijgt nu alle hotels te zien die opgenomen zijn in je Bongo. Een selectie kan je maken door te filteren op een regio en/of aankomstdatum. Let op: als je filtert op aankomstdatum, krijg je enkel de hotels te zien beschikbaar op die specifieke datum. Het kan dus zijn dat je favoriete hotel op die manier niet in de lijst verschijnt. 

Je maakt een keuze door op het hotel van je voorkeur te klikken. Op die manier kan je de beschrijving van de formule en van het hotel bekijken. Om te reserveren, klik je op 'Bekijk activiteit'. Er verschijnt nu een kalender, waarmee je meteen de beschikbare data van het hotel kan bekijken. Onderaan vind je alle praktische informatie terug. Als je eerder bij de filter de aankomstdatum opgaf, verschijnen enkel de hotels die op die bepaalde aankomstdatum vrij zijn. Je kiest nu de gewenste aankomstdatum en klikt op ‘Nu Reserveren’.

Bij ‘1 Opmerkingen’ kan je het hotel op de hoogte stellen van eventuele voorkeuren of aanvragen. Om zeker te zijn dat het hotel deze opmerkingen goed ontvangen heeft, neem je best telefonisch contact op. 

Bij ‘2 Finaliseer mijn reservering’, vul je de gevraagde gegevens in. 
Nadien kies je of je onze nieuwsbrief wil ontvangen, en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Tenslotte bevestig je de reservering. 

Je ontvangt nu het referentienummer van je reservering en krijgt meteen een e-mail toegestuurd met de bevestiging van de reservering. In bijlage vind je een voucher die je dient uit te printen en mee te nemen naar het hotel. Ontvang je de e-mail niet, kijk dan zeker eens in de folder met ongewenste e-mail. Vind je hem ook daar niet terug, neem dan even contact op met onze klantendienst.

Via onze website kan je een e-Bongo (digitale voucher) aankopen met hetzelfde thema als jouw Bongo. Deze e-Bongo (digitale voucher) krijg je via mail toegestuurd, hiermee reserveer je dan een extra nacht of kamer. Bekijk wel op voorhand of er nog beschikbaarheid is in het gekozen hotel.

Dat kan, indien er beschikbare kamers zijn op de gewenste datum. Elke kamer moet afzonderlijk gereserveerd worden en per boeking ontvang je aparte bevestigingsdocumenten, die je ter plaatse gebruikt om in te checken. Voor een boeking van meerdere kamers, neem je beter eerst contact op met onze klantendienst om na te gaan of er voldoende kamers beschikbaar zijn.

Zodra je een reservering gemaakt hebt, ontvang je via e-mail een bevestiging met alle relevante boekingsgegevens (adres, aankomstdatum, aantal personen etc.). Dit boekingsbewijs print je uit, net zoals de voucher. Je neemt beide prints mee naar de plaats van bestemming. Als je na je boeking nog geen bevestiging hebt ontvangen, kijk dan zeker eens in je ongewenste email. Je kan je bevestiging steeds opvragen via 'Ik heb een Bongo' - 'Stuur bevestiging opnieuw'. 

DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.