Je winkelmandje is leeg

Keuze uit tientallen hotelovernachtingen

NACHTJE WEG

ALLE OVERNACHTINGEN >

Een nachtje weg voor twee met Bongo

Op zoek naar een origineel cadeau? Of je nu je partner, je ouders of een vriend(in) wilt verrassen, een nachtje weg zal zeker in de smaak vallen. Met een cadeaubon van Bongo geef je een geschenk dat de ontvanger zich nog lang zal herinneren. Als hij of zij wel te vinden is voor een kort reisje, dan zal een Bongo zeker in de smaak vallen. Ontdek zeker al onze weekendjes weg.

Hotelovernachting in een locatie naar keuze

Een weekendje Amsterdam? Een citytrip naar Berlijn? Of gewoon een nieuwe stad in eigen land ontdekken? Er zijn verschillende mogelijkheden, dichtbij én verder weg. Verras bijvoorbeeld met een wellnessweekend, een gastronomisch weekend of een speciale overnachting in een niet-zo-alledaagse omgeving.

Een leuk cadeau voor reislustigen

Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt voor een leuke cadeaubon, hoef je enkel nog te beslissen hoe je de bon aan de ontvanger geeft. Je kunt ervoor kiezen om een Bongo-doosje te bestellen of om een e-mailvoucher uit te printen of via mail door te sturen. De ontvanger beslist vervolgens zelf waar en wanneer ze gebruikmaken van de geschenkbon: de bon is twee jaar geldig, dus ze hebben heel wat tijd.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.