Je winkelmandje is leeg

ORIGINELE KERSTCADEAU-IDEEËN EN -TIPS

Ideeën voor kerst

De inspiratie voor een kerstcadeau is soms ver te zoeken. Een kerstgeschenk dat echter altijd in de smaak valt, is een originele cadeaubon voor een belevenis. Voor deze leuke kerstcadeaus ben je bij Bongo aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie aan belevenissen, gaande van hotelovernachtingen en etentjes tot sportieve dagjes uit voor ware avonturiers.

Cadeautips voor kerst

Het Bongo-avontuur begint al met het krijgen van de cadeaubon. De ontvanger van je geschenkbon krijgt een Bongodoosje of een e-Bongo die uitgeprint is of via e-mail verstuurd is. Hij of zij bladert door het boekje en kiest een ervaring en locatie. Tijd om uit te kijken naar de belevenis! Zij kiezen zelf wanneer ze gebruikmaken van de cadeaubon. Een Bongo-bon is twee jaar geldig na aankoopdatum: meer dan tijd genoeg dus. De geschenkbon kan zelfs verlengd worden.

Cadeaus in diverse thema's

Tips nodig voor kerst? Kies een kerstgeschenk van Bongo en verras met een cadeau voor kerst vol herinneringen. Op deze pagina geeft Bongo je graag kerstcadeau-ideeën en -tips om origineel uit de hoek te komen. Waar de ontvanger ook van houdt, of het nu voor je manvrouwouders of iemand anders is, in ons assortiment zit er zeker iets dat bij hem of haar past.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.