Je winkelmandje is leeg

Keuze uit talloze culinaire belevenissen

RESTAURANT CADEAUBON

ALLE RESTAURANTBONNEN >

Verras met een cadeaubon voor een restaurant

Op zoek naar een cadeau met smaak? Dan heb je met een Bongo het perfecte cadeau in handen: een geschenkbon voor een restaurantbezoek. Fijnproevers zullen in de wolken zijn met deze cadeaubon, die heel wat keuze biedt. Onze selectie aan culinaire belevenissen wordt met zorg samengesteld, zodat de ontvanger zeker is van kwaliteit en een heerlijke sfeer. Kiest hij of zij voor een restaurant in de buurt of maakt hij of zij er een heus weekendje weg van?

MICHELIN-sterrenrestaurants

Wil je een cadeau geven dat nog lang zal nazinderen? Ontdek dan zeker de Sterrenrestaurants-cadeaubon, boordevol restaurants met minstens één MICHELIN-ster. MICHELIN staat garant voor een uitmuntende dineerervaring, dus je geeft de ontvanger een belevenis waarbij zijn of haar smaakpapillen écht verwend worden.

Het recept voor een origineel cadeau

Bongo vertelt je graag het recept voor een origineel cadeau: geef de ontvanger een unieke belevenis, heel wat keuze en flexibele omruil- en verlengmogelijkheden! Of je nu een cadeau zoekt om een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid te vieren, je vindt bij Bongo een prachtig cadeau om nog lang te herinneren.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.