Je winkelmandje is leeg

Samen bijzonder overnachten

ROMANTISCH WEEKENDJE WEG

ALLE OVERNACHTINGEN >

Een romantisch weekend als cadeau

Soms is het fijn om even met twee eropuit te trekken. Of je nu een nieuwe stad wilt ontdekken of gewoon een romantisch weekend wilt doorbrengen in een bekende omgeving, Bongo heeft overnachtingen met verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een cadeaubon voor een kasteelweekend, een luxueuze overnachting met diner, een wellnessweekend of een gezellige bed & breakfast. Ontdek al onze cadeautips voor koppels!

Geef een romantische overnachting

Een romantische citytrip in Parijs, een heerlijk etentje gevolgd door een fijne overnachting of een weekendje weg in eigen land? Geef een onvergetelijke ervaring aan een bevriend koppel als huwelijkscadeau of aan je ouders als cadeau voor hun huwelijksverjaardag. Je kunt bijvoorbeeld ook je partner verrassen met een romantisch nachtje weg als cadeau voor Valentijn. Een Bongo is ideaal voor iedereen en voor alle gelegenheden.

Een romantisch weekendje weg voor twee

Een Bongo-bon is een cadeau met keuze. Er zijn talloze belevenissen en locaties. De hotels worden zorgvuldig uitgekozen om een fantastische ervaring te garanderen. Zelfs als hij of zij een andere geschenkbon verkiest, is er geen enkel probleem, want de cadeaubon kan gratis omgeruild worden gedurende de geldigheidsperiode.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.