Je winkelmandje is leeg

Ontspannen met een saunabeurt

PRIVÉ SAUNA CADEAUBON

ALLE WELLNESSBONNEN >

Cadeaubon voor een sauna-arrangement

Genieten in de sauna is de formule bij uitstek voor een deugddoende namiddag! Verras een geliefde met een bezoekje aan de sauna om helemaal te ontspannen dankzij onze cadeaubonnen. In een privé sauna, met een glaasje bubbels of in een luxueus kuuroord met alles erop en eraan: je geeft met Bongo een onvergetelijke wellnesservaring cadeau. Er is ongetwijfeld een sauna in zijn of haar buurt. Ontdek ook onze andere geschenkbonnen voor wellnessarrangementen.

Wellnessweekend met sauna

Heerlijk genieten van een bezoekje aan de sauna en vervolgens in alle luxe overnachten? Verras iemand met een fantastisch wellnessweekend. Met deze cadeaubon wordt iemand van het moment dat ze aankomen tot het moment dat ze vertrekken in de watten gelegd. Ook voor een massage hebben we verschillende locaties.

Pure wellness met een bezoek aan de sauna

Als verjaardagscadeau, als afstudeercadeau of gewoon om iemand zomaar mee te verrassen: een bezoekje aan de sauna wordt altijd geapprecieerd. Er is meer dan voldoende tijd om gebruik te maken van de Bongo-bon dankzij de geldigheidsperiode van twee jaar na aankoopdatum. Ook omruilen of verlengen gedurende de geldigheidsperiode is geen enkel probleem. Doe inspiratie op en kies een cadeaubon voor ontspanning!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.