Je winkelmandje is leeg

NATURE CALLS!

De herfst is er en dan is het altijd moeilijk om de roep van de natuur te weerstaan. Waarom zou je die eigenlijk ook weerstaan? Er is niets beter dan een weekendje weg omringd door prachtige herfstkleuren om de batterijen weer op te laden. Zet die wandelschoenen dus klaar of pak je favoriete fietsoutfit alvast in... en plan je uitstapje!

Neem je slok uit deze mok

Met de herfstkleuren gaan ook frissere temperaturen gepaard. Wat denk je ervan om je warm drankjes vanaf nu uit deze coole mok te drinken?! T.e.m. 24 november krijg je bij aankoop vanaf €75 een gratis* exemplaar mee.

 

Je zal geen kou lijden deze herfst!

Je buiten verwarmen aan een vuurtje, er een marshmallow boven houden? Heerlijk! Daarom kun je t.e.m. 24 november deelnemen aan de wedstrijd in jouw Bongo-shop om 1 van onze 13 schalen te winnen**. Succes!

 

Wij steunen Think Pink! Jij ook?

Think Pink strijdt tegen borstkanker en dat verdient een duwtje in de rug. Tot half oktober kun je daarom voor €1 hun roze lintje kopen in de Bongo-shops. Tijdens het Weekend van de Klant (6 en 7 oktober) doneren wij zelf die €1 per aankoop of omruiling en krijg jij het lintje en een shoppingbag gratis mee***.

 

Klik hieronder op ‘+ Toon Meer’ voor meer informatie i.v.m. bovenstaande acties.

*Actie geldig vanaf 8 oktober 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club en een aankoop (of omruiling) doen voor een waarde vanaf €75. Één mok per klant zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij betaling met een Bongo Waardebon.

**Actie geldig van 8 oktober t.e.m. 24 november 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club en een aankoop (of omruiling) doen.

De winnaars van de wedstrijd worden geloot onder alle deelnemers die de wedstrijdflyer hebben ingevuld. Één deelname per persoon. Er wordt één vuurschaal per Bongo-shop weggegeven. Niet geldig bij betaling met een Bongo Waardebon.

***Actie geldig op 6 oktober 2018 voor klanten die een aankoop (of omruiling) doen in een officiële Bongo-shop, zolang de voorraad strekt. Één lintje per klant.

+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.