Je winkelmandje is leeg

Kasteelnacht, suite, citytrip deluxe, B&B of luxe wellnessweekend?

SPECIALE OVERNACHTINGEN

ALLE OVERNACHTINGEN >

AANRADERS VOOR EEN SPECIALE OVERNACHTING

Keuze uit tientallen speciale overnachtingen

Wil je een origineel cadeau geven dat niet snel vergeten zal worden? Dan zit je goed bij Bongo. Wij hebben cadeaus in verschillende thema’s, zodat je voor iedereen een gepast cadeau vindt. Ken je iemand die van reizen en unieke uitstapjes houdt? Dan zijn onze cadeaubonnen voor een speciale overnachting een aanrader. Verras met een weekendje weg in eigen land of in een van onze buurlanden.

Onze cadeautips voor bijzondere overnachtingen

Slapen in een kasteel, in een suite of in een designhotel: het is niet meteen alledaags. Dankzij Bongo geef je iemand een unieke ervaring cadeau. Ga je er samen met je partner op uit? Of geef je een overnachting cadeau aan een vriend(in), aan je ouders of aan een collega? Onze geschenkbonnen zijn perfect voor een romantisch weekend met twee, een gezellig uitstapje met een vriend of vriendin of een reisje met familie, waarbij samen zijn centraal staat.

Speciale overnachtingen in België en daarbuiten

Denk je dat de ontvanger zal genieten van een speciale overnachting in de buurt? Ontdek dan zeker onze cadeaubonnen met onder meer overnachtingen in Brussel, Antwerpen, Brugge en Luik. Ook verder weg zijn er heel wat mogelijkheden: zo zijn er bijvoorbeeld overnachtingen voor een citytrip in Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn, Rome en Madrid.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.