Je winkelmandje is leeg

Een weekend in een Europese stad

CITYTRIP IN EUROPA

ALLE OVERNACHTINGEN >

Een citytrip in Europa als cadeau

Ken je iemand die wel van reizen houdt en regelmatig geniet van een citytrip? Dan weet je meteen wat je hem of haar cadeau kunt doen! Een geschenkbon van Bongo staat garant voor gezellig samenzijn én mooie herinneringen. Er zijn heel wat steden waar je met een Bongo-bon naartoe kunt, zowel in het binnen- als het buitenland. Ontdek al onze overnachtingen!

Een onvergetelijke stedentrip in Europa

Een citytrip naar Parijs, een weekendje naar Londen of Barcelona verkennen met een overnachting? Het is allemaal mogelijk met Bongo. Jij kiest de cadeaubon die het best bij hen past en zij kiezen de locatie en datum. Er zijn specifieke geschenkbonnen voor een bepaalde stad, maar er zijn evengoed bonnen met een grote verscheidenheid aan bestemmingen, van Portugal tot Denemarken. Onze cadeautips zijn ideaal als verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, kerstcadeau of gewoon zomaar.

Een citytrip in Nederland of citytrip in België?

Ook in onze contreien zijn er heel wat leuke plekjes die je met een citytrip kunt ontdekken. Zo kun je met een cadeaubon van Bongo bijvoorbeeld een stedentrip naar Nederland, Duitsland of Frankrijk doen. Ook in eigen land zijn er heel wat mogelijkheden: wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg naar Brussel, Brugge, Luik, Antwerpen of Bergen als cadeau? Voor wie van reizen houdt, is een Bongo een fantastisch geschenk.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.