Je winkelmandje is leeg

Here comes the SUN

Het weer liegt er niet om: de zomer is in het land en… in de Bongo-shops natuurlijk!

Zoals altijd mag je in je shop toffe acties verwachten, een warme glimlach van onze medewerkers en natuurlijk ook toffe Bongo's!

Onze zwembanden en strandballen…

Kom de prachtige Sunnylife-zwembanden en -strandballen in je Bongo-shop ontdekken. En wie weet… misschien gaan ze binnenkort ook jouw zomer nog meer kleur geven!

 

Enkele zomerse Bongo's op een rijtje!

Een weekendje aan het water, uitstapjes met het gezin … of gewoon een gezellig terrasje. Welk cadeau je deze zomer ook zoekt, in je Bongo-shop vind je wat je nodig hebt!

 

… een zwemband voor een zwoele zomer!

Die prachtige zwembanden en strandballen in de Bongo-shops, die kun je niet alleen komen bewonderen… Je kunt ze ook winnen*! Kom dus ons formulier invullen en waag je kans!

 

Klik hieronder op ‘+ Toon Meer’ voor meer informatie i.v.m. bovenstaande acties.

*Actie geldig tussen 9 juli en 31 augustus 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club en een aankoop (of omruiling) hebben gedaan in één van de officiële Bongo- shops tussen 9 juli 2018 en 31 augustus 2018. De winnaars van de wedstrijd worden geloot onder alle deelnemers die de wedstrijdflyer hebben ingevuld. Één deelname per persoon. De prijzen betreffen de strandaccessoires (zwemband of strandbal) die in de Bongo-shops te zien zijn tussen 9 juli en 31 augustus 2018.

+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.