Originele cadeaus voor mannen

Originele cadeaus voor mannen

Originele cadeaus voor mannen

Bekijk alle cadeaus voor hem


Heb je geen inspiratie voor een origineel cadeau voor je man, vriend, vader of opa? Soms lijkt het alsof hij alles al heeft. Met Bongo geef je een geschenk dat echter altijd in de smaak zal vallen. Ben je op zoek naar een cadeau voor een kennis of iemand anders die je niet zo goed kent? Ook dan zit je goed bij Bongo. Wij hebben verschillende cadeaubonnen met een ruime selectie aan activiteiten, zodat de ontvanger altijd wel iets vindt dat hij graag wilt.

Cadeautips voor hem

Een cadeaubon van Bongo is geschikt voor elke gelegenheid: een verjaardag, voor Valentijn, voor Vaderdag of voor kerst. Kies bijvoorbeeld voor een dagje watersport, een gezellige lunch, een citytrip, een wellnessweekend of een activiteit vol adrenaline. Er zijn zelfs geschenkbonnen met een mix aan belevenissen. Wat je ook geeft, een Bongo staat garant voor een leuke tijd en leuke herinneringen.

Hét geschenk voor een man

Ben je niet zeker als een van de overnachtingen, etentjes of activiteiten hem zal aanspreken? Bongo heeft aan alles gedacht. Daarom is het mogelijk om de cadeaubon om te ruilen. Bovendien is het mogelijk om een Bongo in een doosje of een e-mailvoucher te geven, zodat je ruime keuze hebt.

Onze leukste belevenissen voor mannen

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Cadeautips per leeftijdscategorieInternationale websites

 België(FR)     Frankrijk     Spanje     Italië     Nederland     Zwitserland(FR)     Zwitserland(DE)     Zwitserland(IT)     Denemarken     Zweden     Ierland

Taal aanpassen

Nederlands Français