Je winkelmandje is leeg

AANRADERS VOOR PAPA'S

Origineel Vaderdag cadeau

Vaderdag is de gelegenheid bij uitstek om jouw papa te tonen hoe speciaal hij voor jou is. Staat zijn garage vol spullen en heb je geen inspiratie voor een cadeau waar hij écht van zal genieten? Ontdek dan zeker de cadeaubonnen van Bongo. Elke geschenkbon geeft recht op een unieke belevenis. Zo kun jij je papa verrassen met een origineel cadeau voor Vaderdag. Ontdek ook onze andere cadeaus voor hem!

Cadeautips voor elke papa

Houdt jouw papa wel van lekker eten? Is hij altijd klaar om nieuwe avonturen aan te gaan? Of is hij eerder te vinden voor ontspanning en relaxatie? Waar je vader ook blij van wordt, met een cadeaubon van Bongo geef je hem een geschenk voor Vaderdag dat helemaal bij hem past. Je verrast hem bijvoorbeeld met een sportief fiets- en wandelweekend, een dagje zen, een uitmuntend etentje of een weekendje weg naar een stad in het binnen- of buitenland

Vaderdag 2018?

Vaderdag valt elk jaar op een andere datum: dit jaar is dat op 10 juni. Zet de datum zeker in je agenda, zodat je jouw Vaderdag cadeau op tijd bestelt!

Postbezorging voor een Bongo-doosje met voucher: bestel vóór donderdag 7 juni om 13.00 uur om jouw cadeau vóór Vaderdag te ontvangen.
e-Bongo
(digitale versie van het Bongo-doosje): je ontvangt de voucher 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 meteen via e-mail, zonder bezorgkosten. Je kunt de e-Bongo vervolgens doorsturen naar het e-mailadres van jouw vader of de voucher uitprinten en persoonlijk geven.

Een Vaderdagcadeau om nooit te vergeten

Het is al meermaals bewezen: een belevenis is het beste cadeau. Hoe geef je jouw papa een onvergetelijke ervaring? Met Bongo natuurlijk! Hij kiest zelf het hotel, het restaurant of de activiteit die hem het meest aanspreekt. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is een geschenkbon vinden die bij hem past. Ook voor wie een Valentijnscadeau, kerstcadeau of verjaardagscadeau zoekt, vindt zeker unieke cadeau-ideeën op onze website.

*Onafhankelijke studie over de marktaandelen in volume van juni 2017 tot januari 2018


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.