Je winkelmandje is leeg

Hiep hiep hoera! Bekijk onze verjaardagtips!

VERJAARDAGSCADEAU

ALLE VERJAARDAGSCADEAUS >

Origineel verjaardagscadeau voor hem en voor haar

Een uniek verjaardagscadeau vinden: het is soms niet altijd even eenvoudig. Een bosje bloemen of een flesje parfum is altijd leuk, maar wat als je dit jaar een originele belevenis kunt geven? Dat is mogelijk met Bongo. Wij hebben cadeaubonnen voor overnachtingen, gastronomische ervaringen, wellness en sportieve activiteiten. Ontdek onze verjaardagscadeaus voor hem en voor haar!

Een belevenis als cadeau voor de jarige

Je wilt natuurlijk dat je verjaardagscadeau er feestelijk uitziet. Kies daarom een van onze geschenkverpakkingen uit bij het bestellen. Je kunt ook een tekstje met verjaardagswensen toevoegen om een extra persoonlijke toets te geven. Kun je het cadeau voor zijn of haar verjaardag niet zelf overhandigen? Bestel dan als e-Bongo en stuur de voucher door via e-mail: eenvoudiger kan niet!

Een leuk verjaardagscadeautje

Geef je een weekendje weg cadeau? Of wil je zijn of haar verjaardag vieren met een gezellig etentje in een restaurant? Wat je ook wilt geven, je vindt in ons assortiment zeker iets dat bij hem of haar past. Van een citytrip tot een massage en van een unieke rijervaring tot een heerlijk diner: de keuze is aan jou én de ontvanger.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.